Verzenden en retouren

Verzenden

Sleep4less is dé winkel voor uw woon- en slaapmeubels, zowel online als offline. We bieden zowel vanuit onze fysieke winkel als vanuit de webshop dezelfde service. Naast een breed webshop assortiment biedt Sleep4less alle voordelen die u graag terugziet als u een online aankoop doet: veilig betalen, garantie op uw product, snelle persoonlijke bezorging én de mogelijkheid om uw product te retourneren. Bij grote meubels is er in een aantal gevallen een afwijkend verzendtarief. Bekijk de precieze kosten tijdens het plaatsen van uw bestelling.

Alle verzendingen worden door Sleep4less persoonlijk gedaan. Het is ook mogelijk uw meubels te laten monteren op locatie. Indien u gebruik wilt maken van deze service kunt u contact met ons opnemen via 030-2670819.

Afhalen

Het is ten alle tijden mogelijk om uw bestelling bij een van onze onderstaande vestigingen op te halen:

Sleep4Less Utrecht
Australiëlaan 38
Utrecht 3526 AB
Nederland

Sleep4Less XL
Rijndijk 2 H
2394 AH Hazerswoude-Rijndijk
Nederland

Niet thuis bericht

Als u uw meubels online besteld, kan het voorkomen dat u niet thuis bent op het moment dat het product bezorgd wordt. In dat geval krijgt u een Niet Thuis Bericht in de brievenbus. Op dit bericht staat een telefoonnummer en een link naar de website. Daarmee kunt u een nieuwe bezorgafspraak of een afspraak om het pakketje op te halen maken.

Retourneren

Matcht uw bank of boxspring toch niet met uw andere meubels? Of past de hoekbank toch net niet? Geen zorgen! Sleep4less biedt u de mogelijkheid binnen 5 werkdagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. U kunt uw product ruilen of het aankoopbedrag terugkrijgen. In het geval u uw geld retour wilt worden alleen de verzend- en administratiekosten in rekening gebracht.

Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantievoorwaarden valt, brengen wij enkel de kosten voor het retourneren in rekening. Als u uw pakketje wilt ruilen rekenen we verzendkosten voor de tweede zending.

Retour adres:

Sleep4Less Utrecht
Australiëlaan 38
Utrecht 3526 AB
Nederland

Retourneren boxspring op maat

De boxsprings die u kunt bestellen bij Sleep4less worden speciaal voor u op maat gemaakt. U kunt zelf kiezen in welke kleur, materiaal en afmeting u de boxspring laat fabriceren. De boxspring kunnen we dan ook niet retour nemen wanneer het product niet naar wens is. Indien u hier nog vragen over heeft kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 030-2670819.

Ook als u nog andere vragen over verzendingen en retourneren hebt die hier nog niet zijn beantwoord kunt u contact met ons op nemen.