Showroom

Showroom Sleep4less

Bij Sleep4less kan je terecht voor de inrichting van jou woning! Het motiveert ons dagelijks om jou te adviseren zodat jij thuis komt op een plek die jij thuis noemt. Met 1500 vierkante meters aan showroom kan je je helemaal uitleven en inspiratie opdoen voor je eigen interieur. Bij ons kan je kilometers showroom af lopen om een te zien wat er is in meubelland zodat je een goede inzicht krijgt van wat er is.

In 2018 is Sleep4less zich meer gaan richten op online en daarom maakt onderdeel uit van onze Hugo Wonen branding. De afgelopen jaren zijn wij als Sleep4less enorm gegroeid maar daarnaast zijn we ook veel meer gaan doen. We zijn flink uitgebreid en daarnaast is ons assortiment ook erg veranderd. Sinds een paar jaar zijn wij naast bedden, boxsprings, matrassen, kussens, nachtkastjes etc. nog veel meer andere producten toegevoegd aan ons assortiment. We hebben een uitstapje gemaakt naar banken en hoekbanken maar dat smaakte naar meer. Wij zijn zelf ook liefhebbers van interieurs en van het een kwam het ander, voor we het wisten verkochten we alles wat te maken had met interieurs. Tafels, kasten, lampen, accessiores, stoelen, bureaus... noem het maar op en als het te maken heeft met wonen en slapen dan kunnen wij er wel aan komen.

Bent u nieuwsgierig geworden? Kom dan eens langs bij Sleep4less aan de Rijndijk 2H in Hazerswoude aan meubelboulevard het Rijneke.

Sleep4less

Op zoek naar een mooie en luxueus bed of boxspring? Bent u echt een meubel liefhebber en bent u op zoek naar designer meubelen dan bent u bij ons aan het juiste adres. De mooiste design bedden, banken en boxsprings tegen de scherpste prijzen vindt u bij Sleep4less. Eerste klas designartikelen van de mooiste design merken uit binnen- en buitenland.

Een groot gedeelte van ons assortiment boxsprings, bedden, sofa's en banken vindt u in de webshop maar u kunt ook een afspraak maken met een van onze specialisten/ woning stylisten, zij kunnen u precies vertellen wat leuk zal staan en kunnen u goed adviseren wat het beste past bij uw behoefte. Zo weet u precies wat u aanschaft en kunt u lekker onder het genot van een heerlijk kopje koffie uw ideale bank, bed etc. uitzoeken.

Vul hiernaast het contact formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.